Vihaan junamatkoja ihan perkeleesti.

Ensinnäkin, en jaksanut käydä ostamassa lippua asemalta, ajattelin että ostanpas sen junasta. Mistä helvetistä lähtien siihen on tullut kolmen euron lisämaksu, kun ostaa junasta?! No eihän mulla tietenkään riittänyt rahat, jäi 85 sentistä kiinni. VITTU. Noo, vieressä istui nuori poika (14-16-vuotias?), joka sitten oli pelastava herrasmies ja lahjoitti sen 85 senttiä. Ah, kiitos.

Noo, tottakai kun ei ole paikkalippua niin aina aikautuu muiden paikoille. Siinä sitten kahdesti viahdettua paikkaa päädyin erään naishenkilön viereen. Toisella puolellaa istui sitten mies, jolla ei ollut toista kättä. Siinä se sitten ähräsi jotain mineraalivesipulloa auki, jonka onnistui kuohuttamaan osittain päälleen. Sitten se minulle rupeaa selittämään kuinka se on vettä vaan ja plaplapla. Huhhuh.

Ei siinä mitään, vaihdoin sitten junaa ja parin penkin viahdon jälkeen pääsin rauhaisasti istuksimaan ja luukutin siinä tietenkin musiikkia.

Joku ulkomaalainen nainen katseli minua jo tovin hyvin tiiviisti ja mietin että mitäs helvettiä ja yritin olla kuin en olisikaan. Lopulta kuuluu "anteeksi, anteeksi" Minä siinä sitten käännyn ja katson, että mitäsmitäs. Noo, erittäin huonolla englannilla se kysyy jotain Oulusta (juna oli siis menossa Ouluun) ja minä menin ihan lukkoon ja viisaana tyttönä "Mitä?" :D Sitten se jotain selittää ja työntää puhelinta käteen.. Oli vähä wtf- olo, mutta otin sitten sen puhelimen ja vastasin siihen. "Täällä Ali monelta se juna olla Oulussa?" No mistä helvetistä minä tietäisin kun en itse sinne ole menossa.. :D:DD

Noo, lopulta asiat selvisi, mutta se nainen näytti sen puhelun jälkeen aika hätääntyneeltä, niin mietin että mitähän sanoin väärin.. Se vielä konnarilta kyseli ja sai samat vastaukset ja näytti tyytyvän siihen ja kyllä se hymyili kun poistuin junasta..

Kerkesin kotona olla puolisen tuntia eli vetää kebabin naamariin ja samantien piti lähteä TB: lle istumaan. Ostinpa sitten tazzakaakaon mikä on muute parhainta valmiskaakaota mitä saa.. Siinä joetamia tuttujakin taisin nähdä, mutta jotenkin rupesi jo masentamaan tämä korpielämä, kun koskaan ei tapahdu mitään.

Support your local terrorists.